View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Jan 19, 2018 12:56 pmReply to topic  [ 1 post ] 
adidas dame sko 2017 
Author Message

Joined: Mon Nov 27, 2017 10:38 pm
Posts: 3
Image

Skoens historie: Adidas adidas dame sko 2017 udgav sin første tennis sneaker i 1963, som blev mærket Robert Haillet to år senere efter den franske tennisspiller. Da Haillet gik på pension, erstattede virksomheden ham med Stan Smith, da den nr. 1-spiller i verden (som stadig bor i South Carolina, var Smith for nylig præget af New York Times).

I 1971 blev skoen kendt som adidas sko grøn lilla adidas Stan Smith, men i en stor del af 1970'erne viste Smiths ansigt Haillet om det - identitetskrise. Det blev virkelig markeret i 80'erne, men blev for nylig et modefænomen. Et af de bedste tennissko af alle tider - både i salg og indflydelse - Kompleks kaldte ham det 14. plads på listen over de mest indflydelsesrige sneakers hele tiden.

Som mange trender (herunder adidas mænd sko sale militærjakken, Maryjane sko og Fancy Flanels) kan Stan Smiths co-opting være en modesko med Marc Jacobs. Den klassiske hvide og grønne var hans sko valgfri i sin uhyggelige pre-makeover periode. Sammen med en navy trøje, baggy bukser og klare briller, var der et kig, der var meget designer off-duty, ensartet af nogen for travlt til at tænke på tøj. Han bragte tøj på banen i 2004 og oprah i 2006.

Mange har hørt om den adidas stan smith grå gul legendariske Adidas Stan Smith sneaker. Men få er klar over, at skoen, som blev introduceret for første gang i 1963 og for nylig blev fejret som en af ​​verdens vigtigste sneakers, er opkaldt efter den tidligere tennisspiller Stan Smith. For at starte op, var mange af de trendsættere, der kæmper i Stan Smith i dag, i dag nok ikke engang født fra det tidspunkt, Smith havde trukket sig tilbage fra tennis i 1985.

http://www.typersko.com/


Mon Nov 27, 2017 11:09 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.